- Fri frakt ved kjøp over kr 798 -
Gazpacho er en kald grønnsaksuppe med opphav i Andalucia. Den er perfekt på varme sommerdager, og passer ypperlig som forrett eller på buffetbordet. ⁠Den er god på smak, enkel å lage, og proppfull av vitaminer. ⁠

Under finner du Paulina sin oppskrift på Gazpacho.
kr 0,00 inkl. mva.

Du trenger:

  • 1 kg tomat
  • 1/2 paprika
  • 2 vårløk
  • 1/2 fedd hvitløk
  • Agurk
  • 2 dl vann
  • Eddik
  • Extra virgin olivenolje
  • Kokt egg

 

Slik gjør du:

  1. Grovhakk tomater, paprika, hvitløk, vårløk og agurk. Kjør alt sammen til en tykk suppe i en blender.
  2. Tilsett litt eddik, vann og extra virgin olivenolje. Juster smaken med salt.
  3. Gni suppen gjennom en sil.
  4. Fyll suppen med oppkuttede grønnsaker og kokt egg. Topp med extra virgin olivenolje.

 

Ferdig! La tomatsuppen stå i kjøleskapet frem til servering.

 

Skriv din egen omtale
  • Kun registrerte brukere kan skrive omtaler
*
*
  • Bad
  • Utmerket
*
*
*
*

Du trenger:

  • 1 kg tomat
  • 1/2 paprika
  • 2 vårløk
  • 1/2 fedd hvitløk
  • Agurk
  • 2 dl vann
  • Eddik
  • Extra virgin olivenolje
  • Kokt egg

 

Slik gjør du:

  1. Grovhakk tomater, paprika, hvitløk, vårløk og agurk. Kjør alt sammen til en tykk suppe i en blender.
  2. Tilsett litt eddik, vann og extra virgin olivenolje. Juster smaken med salt.
  3. Gni suppen gjennom en sil.
  4. Fyll suppen med oppkuttede grønnsaker og kokt egg. Topp med extra virgin olivenolje.

 

Ferdig! La tomatsuppen stå i kjøleskapet frem til servering.