- Fri frakt ved kjøp over kr 798 -
Varme, nystekte hvitløksbrød passer ypperlig som tilbehør til middagen eller snacks når du venter gjester. Sammen med Rincon de la Subbética får du en smaksopplevelse du sent vil glemme!
kr 0,00 inkl. mva.
Ship to
*
*
Shipping Method
Navn
Estimert levering
Pris
Ingen leveringsvalg
+ -

Ingredienser:


• 4 fedd hvitløk⁠
• ½ dl Rincon de la Subbética extra virgin olivenolje⁠
• Saften fra en halv sitron⁠
• 2 ts tørket basilikum⁠
• 2 bagetter⁠
• 40 g revet parmesan⁠
• En klype salt⁠

Fremgangsmåte:

  1. Forvarm ovnen på 220°C varmluft. ⁠
  2. Skrell hvitløken, finhakk feddene og ha dem i en skål med olivenoljen.⁠
  3. Tilsett sitronsaft, basilikum og litt salt og bland det godt sammen. ⁠
  4. Legg brødet på en stekeplate med bakepapir, pensle med litt smør og legg hvitløksoljen over.⁠
  5. La det trekke 5 minutter, før du topper med parmesan.⁠
  6. Stek i ovnen i ca. 5 minutter, eller til de er gylne og sprø.⁠

Nytes best varme. Vel bekomme!

Skriv din egen omtale
  • Kun registrerte brukere kan skrive omtaler
*
*
  • Bad
  • Utmerket
*
*
*
*

Ingredienser:


• 4 fedd hvitløk⁠
• ½ dl Rincon de la Subbética extra virgin olivenolje⁠
• Saften fra en halv sitron⁠
• 2 ts tørket basilikum⁠
• 2 bagetter⁠
• 40 g revet parmesan⁠
• En klype salt⁠

Fremgangsmåte:

  1. Forvarm ovnen på 220°C varmluft. ⁠
  2. Skrell hvitløken, finhakk feddene og ha dem i en skål med olivenoljen.⁠
  3. Tilsett sitronsaft, basilikum og litt salt og bland det godt sammen. ⁠
  4. Legg brødet på en stekeplate med bakepapir, pensle med litt smør og legg hvitløksoljen over.⁠
  5. La det trekke 5 minutter, før du topper med parmesan.⁠
  6. Stek i ovnen i ca. 5 minutter, eller til de er gylne og sprø.⁠

Nytes best varme. Vel bekomme!