- Fri frakt ved kjøp over kr 498,-

⁠Pisto (også kjent som spansk ratatouille) er en smakfull vegetarstuing som er enkel å lage og full av gode næringsstoffer.⁠
kr 0,00 inkl. mva.
Ship to
*
*
Shipping Method
Navn
Estimert levering
Pris
Ingen leveringsvalg
+ -

⁠Pisto (også kjent som spansk ratatouille) er en smakfull vegetarstuing som er enkel å lage og full av gode næringsstoffer.⁠

Bruk vår fantastiske Almaolivia BIO extra virgin olivenolje er både økologisk og biodynamisk, og passer perfekt i denne retten.⁠

(Du kan tilføye eller fjerne grønnsaker slik du ønsker. )⁠

 

Ingredienser:

  • 3 ss Almaolivia Bio extra virgin olivenolje⁠
  • 1 stk løk⁠
  • 8 fedd hvitløk⁠
  • 1 stk rød paprika⁠
  • 1 stk grønn paprika⁠
  • 2 stk squash⁠
  • 1 stk aubergine⁠
  • 1 boks (ca. 400 g) hakkede tomater⁠
  • 2 ts tørket oregano⁠

 

Slik gjør du:

  1. Kutt opp alle grønnsakene i små biter og finhakk hvitløken.⁠ ⁠
  2. Varm olivenolje i en stor stekepanne på middels lav varme. Tilsett løk og la steke til de begynner å brune seg. Tillsett hvitløk og stek i 4-5 minutter.⁠ ⁠
  3. Tilsett rød og grønn paprika. La steke til de begynner å mykne. Gjør det samme med squashen og auberginen. Rør innimellom.⁠ ⁠
  4. Tilsett hakkede tomater og oregano. La pistoen putre til den tykner opp - ca. 15 minutter.⁠ ⁠
  5. Ta av varmen og smak til med salt og pepper. Hell over mer olivenolje om du ønsker fyldigere smak.⁠ ⁠

 

Pisto kan serveres både varm eller kald, men smakes best med en skive nystekt urtebaguette.⁠ ⁠Buen Appetito!

Skriv din egen omtale
  • Kun registrerte brukere kan skrive omtaler
*
*
  • Bad
  • Utmerket
*
*
*
*

⁠Pisto (også kjent som spansk ratatouille) er en smakfull vegetarstuing som er enkel å lage og full av gode næringsstoffer.⁠

Bruk vår fantastiske Almaolivia BIO extra virgin olivenolje er både økologisk og biodynamisk, og passer perfekt i denne retten.⁠

(Du kan tilføye eller fjerne grønnsaker slik du ønsker. )⁠

 

Ingredienser:

  • 3 ss Almaolivia Bio extra virgin olivenolje⁠
  • 1 stk løk⁠
  • 8 fedd hvitløk⁠
  • 1 stk rød paprika⁠
  • 1 stk grønn paprika⁠
  • 2 stk squash⁠
  • 1 stk aubergine⁠
  • 1 boks (ca. 400 g) hakkede tomater⁠
  • 2 ts tørket oregano⁠

 

Slik gjør du:

  1. Kutt opp alle grønnsakene i små biter og finhakk hvitløken.⁠ ⁠
  2. Varm olivenolje i en stor stekepanne på middels lav varme. Tilsett løk og la steke til de begynner å brune seg. Tillsett hvitløk og stek i 4-5 minutter.⁠ ⁠
  3. Tilsett rød og grønn paprika. La steke til de begynner å mykne. Gjør det samme med squashen og auberginen. Rør innimellom.⁠ ⁠
  4. Tilsett hakkede tomater og oregano. La pistoen putre til den tykner opp - ca. 15 minutter.⁠ ⁠
  5. Ta av varmen og smak til med salt og pepper. Hell over mer olivenolje om du ønsker fyldigere smak.⁠ ⁠

 

Pisto kan serveres både varm eller kald, men smakes best med en skive nystekt urtebaguette.⁠ ⁠Buen Appetito!