Du trenger:
- 600 gram kyllingfilet eller kyllinglårfilet
- 2 fedd hvitløk
- 250 gram champignon
- 1 kurv cherrytomater
- 3 dl stk creme fraiche
- Saften av en halv sitron
- Noen kvaster fersk timian
- Litt salt og kvernet pepper
- 2 ss Rincon de la subbetica
- 1 dl revet mozzarella
Slik gjør du:
- Forvarm ovnen til 200 °C varmluft. Salte og pepre kyllingen og brun den i en panne med Rincon de la Subbetica extra virgin olivenolje.
- Legg brystene i en ildfast form.
- Del soppen i store biter og hakk hvitløken.
- Fres hakket hvitløk, sopp og hele cherrytomater i stekepannen i to minutter. Tilsett creme fraiche, sitronsaft, timian og salt og kok opp.
- Hell den varme stuingen over kyllingen og topp med revet mozzarella.
- Ha formen i ovnen i 15 minutter ved 200 °C varmluft.
Tips! Server gjerne med varm baguett toppet med en dæsj Rincon de la Subbetica.
Vel bekomme!