- Fri frakt ved kjøp over kr 498,-

Kremet Kyllingform med sopp og tomat

En rik og varmende kyllingform full av gode smaker!
kr 0,00 inkl. mva.
Ship to
*
*
Shipping Method
Navn
Estimert levering
Pris
Ingen leveringsvalg
+ -

Du trenger:

 

  • 600 gram kyllingfilet eller kyllinglårfilet
  • 2 fedd hvitløk
  • 250 gram champignon
  • 1 kurv cherrytomater
  • 3 dl stk creme fraiche
  • Saften av en halv sitron
  • Noen kvaster fersk timian
  • Litt salt og kvernet pepper
  • 2 ss Rincon de la subbetica
  • 1 dl revet mozzarella

 

Slik gjør du:

 

  1. Forvarm ovnen til 200 °C varmluft. Salte og pepre kyllingen og brun den i en panne med Rincon de la Subbetica extra virgin olivenolje.
  2. Legg brystene i en ildfast form.
  3. Del soppen i store biter og hakk hvitløken.
  4. Fres hakket hvitløk, sopp og hele cherrytomater i stekepannen i to minutter. Tilsett creme fraiche, sitronsaft, timian og salt og kok opp.
  5. Hell den varme stuingen over kyllingen og topp med revet mozzarella.
  6. Ha formen i ovnen i 15 minutter ved 200 °C varmluft.

 

Tips! Server gjerne med varm baguett toppet med en dæsj Rincon de la Subbetica.

 

Vel bekomme!

Skriv din egen omtale
  • Kun registrerte brukere kan skrive omtaler
*
*
  • Bad
  • Utmerket
*
*
*
*

Du trenger:

 

  • 600 gram kyllingfilet eller kyllinglårfilet
  • 2 fedd hvitløk
  • 250 gram champignon
  • 1 kurv cherrytomater
  • 3 dl stk creme fraiche
  • Saften av en halv sitron
  • Noen kvaster fersk timian
  • Litt salt og kvernet pepper
  • 2 ss Rincon de la subbetica
  • 1 dl revet mozzarella

 

Slik gjør du:

 

  1. Forvarm ovnen til 200 °C varmluft. Salte og pepre kyllingen og brun den i en panne med Rincon de la Subbetica extra virgin olivenolje.
  2. Legg brystene i en ildfast form.
  3. Del soppen i store biter og hakk hvitløken.
  4. Fres hakket hvitløk, sopp og hele cherrytomater i stekepannen i to minutter. Tilsett creme fraiche, sitronsaft, timian og salt og kok opp.
  5. Hell den varme stuingen over kyllingen og topp med revet mozzarella.
  6. Ha formen i ovnen i 15 minutter ved 200 °C varmluft.

 

Tips! Server gjerne med varm baguett toppet med en dæsj Rincon de la Subbetica.

 

Vel bekomme!