- Fri frakt ved kjøp over kr 798 -
Perfekt til helgekosen! Hvit pizza passer utmerket når du har lyst på noe godt. Lag den gjerne sammen med noen du er glad i, og nyt herlige smaker. Under finner du oppskrift på en deilig hvit pizza med Cladivm Picudo extra virgin olivenolje.
kr 0,00 inkl. mva.
Ship to
*
*
Shipping Method
Navn
Estimert levering
Pris
Ingen leveringsvalg
+ -

Ingredienser:

Pizzadeig:

  • 3,6 dl lunkent vann
  • 2 ts tørrgjær
  • 3 ts salt
  • 4 ts Cladivm Picudo extra virgin olivenolje
  • 450 g pizzamel

 

Pizzafyll:

  • 3 dl crème fraîche
  • 1 båt hvitløk
  • 1 ts sitronsaft
  • salt og pepper
  • 1 pk røde cherrytomater
  • 2 stk aromasopp
  • 400 gram revet mozzerella
  • 75 g parmaskinke/spekeskinke
  • Ruccola og pinjekjerner til topping

 

Fremgangsmåte:

  1. Ha gjær, salt og lunkent vann i en bakebolle og rør til gjæren er oppløst. Tilsett olivenolje og mel, men hold igjen litt av melet slik at du kan justere deigen underveis.
  2. Kjør blandingen i kjøkkenmaskin med eltekroker på lav til middels hastighet i ca. 10 minutter eller elt for hånd til den er jevn og smidig. 
  3. La deigen heve under et kjøkkenhåndkle eller plastfolie til dobbel størrelse i ca. 1 time.
  4. Ha deigen på en lett melet benkeplate og klem eller kjevle den ut til ønsket størrelse. Legg pizzabunnen over på et stekebrett dekket med bakepapir.
  5. Bland sammen créme fraîche, finhakket hvitløk, sitron, salt og pepper og smør det utover pizzabunnen.
  6. Ha over revet mozzarella, spekeskinke, halve cherrytomater og aromasopp i skiver. Tips! Pensle skorpen med olivenolje for ekstra sprø kant.
  7. Stek pizzaen til bunnen er sprø og osten er smeltet, på 225 grader ca. 10-15 minutter. 
  8. Topp pizzaen med ruccula, ristede pinjekjerner og deilig olivenolje.

Vel bekomme!

Skriv din egen omtale
  • Kun registrerte brukere kan skrive omtaler
*
*
  • Bad
  • Utmerket
*
*
*
*

Ingredienser:

Pizzadeig:

  • 3,6 dl lunkent vann
  • 2 ts tørrgjær
  • 3 ts salt
  • 4 ts Cladivm Picudo extra virgin olivenolje
  • 450 g pizzamel

 

Pizzafyll:

  • 3 dl crème fraîche
  • 1 båt hvitløk
  • 1 ts sitronsaft
  • salt og pepper
  • 1 pk røde cherrytomater
  • 2 stk aromasopp
  • 400 gram revet mozzerella
  • 75 g parmaskinke/spekeskinke
  • Ruccola og pinjekjerner til topping

 

Fremgangsmåte:

  1. Ha gjær, salt og lunkent vann i en bakebolle og rør til gjæren er oppløst. Tilsett olivenolje og mel, men hold igjen litt av melet slik at du kan justere deigen underveis.
  2. Kjør blandingen i kjøkkenmaskin med eltekroker på lav til middels hastighet i ca. 10 minutter eller elt for hånd til den er jevn og smidig. 
  3. La deigen heve under et kjøkkenhåndkle eller plastfolie til dobbel størrelse i ca. 1 time.
  4. Ha deigen på en lett melet benkeplate og klem eller kjevle den ut til ønsket størrelse. Legg pizzabunnen over på et stekebrett dekket med bakepapir.
  5. Bland sammen créme fraîche, finhakket hvitløk, sitron, salt og pepper og smør det utover pizzabunnen.
  6. Ha over revet mozzarella, spekeskinke, halve cherrytomater og aromasopp i skiver. Tips! Pensle skorpen med olivenolje for ekstra sprø kant.
  7. Stek pizzaen til bunnen er sprø og osten er smeltet, på 225 grader ca. 10-15 minutter. 
  8. Topp pizzaen med ruccula, ristede pinjekjerner og deilig olivenolje.

Vel bekomme!