Registrer deg
Logg inn
Sammenligne produkter liste
Registrer deg
Logg inn
Sammenligne produkter liste
Olivenolje
Matskatter
Oppskrifter
Blogg
Priego de Còrdoba
Utmerkelser
Om Paulina Molina
back
Forhandlere
Meny
Olivenolje
Matskatter
Oppskrifter
Blogg
Priego de Còrdoba
Utmerkelser
Om Paulina Molina
back
Forhandlere
Søk
0
0
vare(r)
Du har ingen varer i handlekurven.
- Fri frakt ved kjøp over kr 798 -
Hjem
/
Oppskrifter
/
Middager
/
Hjemmelaget hvit pizza
Previous product
Empanadas med vegetarfyll
Next product
Kremet Kyllingform med sopp...
Del
Del
Del
Del
Hjemmelaget hvit pizza
Bli den første til å vurdere dette produktet
Perfekt til helgekosen! Hvit pizza passer utmerket når du har lyst på noe godt. Lag den gjerne sammen med noen du er glad i, og nyt herlige smaker. Under finner du oppskrift på en deilig hvit pizza med Cladivm Picudo extra virgin olivenolje.
kr 0,00 inkl. mva.
Ship to
Velg land
Norge
*
Other
*
Shipping Method
Navn
Estimert levering
Pris
Ingen leveringsvalg
Antall:
+
-
Kjøp
Betal med
Beskrivelse
Produktomtale
Kontakt oss
Ingredienser:
Pizzadeig:
3,6 dl lunkent vann
2 ts tørrgjær
3 ts salt
4 ts Cladivm Picudo extra virgin olivenolje
450 g pizzamel
Pizzafyll:
3 dl crème fraîche
1 båt hvitløk
1 ts sitronsaft
salt og pepper
1 pk røde cherrytomater
2 stk aromasopp
400 gram revet mozzerella
75 g parmaskinke/spekeskinke
Ruccola og pinjekjerner til topping
Fremgangsmåte:
Ha gjær, salt og lunkent vann i en bakebolle og rør til gjæren er oppløst. Tilsett olivenolje og mel, men hold igjen litt av melet slik at du kan justere deigen underveis.
Kjør blandingen i kjøkkenmaskin med eltekroker på lav til middels hastighet i ca. 10 minutter eller elt for hånd til den er jevn og smidig.
La deigen heve under et kjøkkenhåndkle eller plastfolie til dobbel størrelse i ca. 1 time.
Ha deigen på en lett melet benkeplate og klem eller kjevle den ut til ønsket størrelse. Legg pizzabunnen over på et stekebrett dekket med bakepapir.
Bland sammen créme fraîche, finhakket hvitløk, sitron, salt og pepper og smør det utover pizzabunnen.
Ha over revet mozzarella, spekeskinke, halve cherrytomater og aromasopp i skiver. Tips! Pensle skorpen med olivenolje for ekstra sprø kant.
Stek pizzaen til bunnen er sprø og osten er smeltet, på 225 grader ca. 10-15 minutter.
Topp pizzaen med ruccula, ristede pinjekjerner og deilig olivenolje.
Vel bekomme!
Skriv din egen omtale
Kun registrerte brukere kan skrive omtaler
Emne:
*
Omtale:
*
Rangering:
Bad
Rangering 1
Rangering 2
Rangering 3
Rangering 4
Rangering 5
Utmerket
Send omtale
Ditt navn
*
Din e-post
*
Emne:
*
Forespørsel
*
Ingredienser:
Pizzadeig:
3,6 dl lunkent vann
2 ts tørrgjær
3 ts salt
4 ts Cladivm Picudo extra virgin olivenolje
450 g pizzamel
Pizzafyll:
3 dl crème fraîche
1 båt hvitløk
1 ts sitronsaft
salt og pepper
1 pk røde cherrytomater
2 stk aromasopp
400 gram revet mozzerella
75 g parmaskinke/spekeskinke
Ruccola og pinjekjerner til topping
Fremgangsmåte:
Ha gjær, salt og lunkent vann i en bakebolle og rør til gjæren er oppløst. Tilsett olivenolje og mel, men hold igjen litt av melet slik at du kan justere deigen underveis.
Kjør blandingen i kjøkkenmaskin med eltekroker på lav til middels hastighet i ca. 10 minutter eller elt for hånd til den er jevn og smidig.
La deigen heve under et kjøkkenhåndkle eller plastfolie til dobbel størrelse i ca. 1 time.
Ha deigen på en lett melet benkeplate og klem eller kjevle den ut til ønsket størrelse. Legg pizzabunnen over på et stekebrett dekket med bakepapir.
Bland sammen créme fraîche, finhakket hvitløk, sitron, salt og pepper og smør det utover pizzabunnen.
Ha over revet mozzarella, spekeskinke, halve cherrytomater og aromasopp i skiver. Tips! Pensle skorpen med olivenolje for ekstra sprø kant.
Stek pizzaen til bunnen er sprø og osten er smeltet, på 225 grader ca. 10-15 minutter.
Topp pizzaen med ruccula, ristede pinjekjerner og deilig olivenolje.
Vel bekomme!
Kategorier
Oppskrifter
Saus, suppe og dipp
Tapas
Frokost
Middager
Tilbehør
Dessert
Produkter